top of page

Jullie praten van ons

“Wij zijn hier gisteren met 9 man gaan eten. Scampis Patatrak zijn gewoon subliem. Niemand had commentaar op 1 schotel. Is echt een aanrader. De foto van het interieur op resto.be doet hun wel geen eer aan. De kleuren zijn ondertussen veranderd en het restaurant heeft nu een mooie sfeer.” 

 

Yannick
Resto.be

"Ik ben overlaatst gaan eten en ik was echt onder de indruk. Het kader is heel gezellig en romantisch.De bediening was uitstekend en ze zijn er ook klantvriendelijk. Het eten word mooi gepresenteerd en als afsluiter raad ik u aan om de originele koffie gourmand te nemen. Dit restaurant is zeker en vast een aanrader om een gezellig avondje door te brengen.“ 

 

Vicky, Nossegem

Resto.be

“Lekker restaurant in Nossegem, makkelijk bereikbaar op de leuvense Steenweg. Ik ga er vaak naartoe omdat er een leuke sfeer is, en je kan er lekker eten. De prijzen zijn misschien een beetje hoog maar dat valt mee aangezien de kwaliteit van het eten. Bovendien zijn de mensen er zeer vriendelijk en perfect tweetalig”  

 

Sébastien V, Paris

Yelp

"Lekker! Zeer goed, alles lekker afgekruid. Verzorgde borden. Prijs/kwaliteit een aanrader.“ 

 

Jeremy, Machelen

Resto.be

“For meatlovers. Good service, nice place and the best chateaubriand steak i had in years, also the bearnaise and other sauces are delecious. ( try the patatrac sauce on you're steak )” 

 

Guy the diver, Brussel

Trip Advisor

“Dit restaurant is een goed adres. Vriendelijke service en zee lekkere keuken. Een aanrader maar in het week end is reserveren nodig.”  

 

Albar, Brussel

Trip Advisor

“Sylie en Ludo heten u van harte welkom in hun vernieuwde restaurant Patatrak. Een nieuw decor, maar de succesformule bleef behouden! U proeft er nog steeds de lekkerste vleesbereidingen, maar ook marktgebonden suggesties. Vanuit de open keuken verbaast Sylvie u keer op keer… U geniet er al van een driegangen keuzemenu voor slechts € 29,50.”  

 

Sous-chef.be

Alle beoordelingen over Restaurnt Patatrak kunnen op volgende links gevonden zijn :

Resto.be

Trip Advisor

Yelp

City Plug

Foursquare

Sous-chef.be

bottom of page